تفاوت قهوه عربیکا و روبوستا؛ کدوم یکی به سلیقه‌ت نزدیک‌تره؟

وقتی حرف از خرید قهوه به میون میاد، اولین سؤالی که پیش میاد اینه: عربیکا یا روبوستا؟ این دو نوع دانه قهوه، شخصیت کاملاً متفاوتی دارن و شناختنشون می‌تونه تجربه نوشیدن قهوه‌تو کامل‌تر کنه.

قهوه عربیکا معمولاً طعمی لطیف‌تر و عطر پیچیده‌تری داره. کمی شیرین‌تره و توش می‌تونی نُت‌هایی مثل شکلات، کارامل یا حتی میوه‌های خشک رو حس کنی. عربیکا انتخاب کسانیه که دنبال یه قهوه خاص، ملایم و خوش‌عطر هستن. اما خب معمولاً قیمتش بالاتره چون فرآیند کشت و برداشتش هم حساس‌تره.

از طرف دیگه، قهوه روبوستا قدرت‌مندتره. تلخی بیشتری داره، کافئین بالاتری داره و برای اون‌هایی مناسبه که دنبال یه بیدارباش واقعی هستن. طعمش ساده‌تره، ولی خیلی خوب تو ترکیب اسپرسو جواب می‌ده و کرمای خوبی هم تولید می‌کنه.

تو فروشگاه ما، هردو نوع قهوه رو با رُست‌های متفاوت می‌تونی پیدا کنی، تا بسته به سلیقه‌ات انتخاب کنی. شاید حتی بخوای با ترکیب این دو دونه، یه طعم شخصی برای خودت بسازی!


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *