سبد خریدتان در حال حاضر خالی است!

پیشگرمایش پرتافیلتر، مسئلهای کوچک، با تاثیر بزرگ

در عصارهگیری اسپرسو، علاوه بر متغیرهای اصلی مانند دمای آب، اندازهی سابهها، دوز قهوه و نسبت عصارهگیری، جزئیات زیاد دیگری هم وجود دارند که میتوانند تاثیر قابل توجهی در کیفیت نوشیدنی نهایی داشته باشند.
یکی از این متغیرهای جزئی، که بسیاری اوقات نادیده گرفته میشود، پیشگرمایش پرتافیلتر است. این عمل ساده، که وقتی هم از باریستا نمیگیرد، میتواند تاثیر قابل توجهی بر کیفیت اسپرسو داشته باشد.
اما، چرا باید پرتافیلتر را همیشه روی هدگروپ بست؟
چرا پیشگرمایش پرتافیلتر اهمیت دارد؟

پرتا فیلتر قطعهای فلزی است که بسکت و قهوهی آسیابشده در آن جا میگیرد.
تصور کنید که دمای پرتافیلتر، پایین باشد؛ آب با دمای بالا از شاور اسکرین وارد پاک قهوه میشود و در اولین تماس با دیوارهی بسکت، دمای قابل توجهی را به صورت ناگهانی از دست میدهد.

آب با دمای پایین، توانایی انحلال پایینتری نیز خواهد داشت و در نتیجه، بخشی از مواد جامدی که باید در آب داغ حل شوند، به عصارهی نهایی راه نمییابند.
به همین شکل، استخراج ترکیبات مطلوب به صورتی ناقص انجام خواهد شد و یک اسپرسوی کمتر عصارهگیری شده خواهیم داشت.
چطور از این اتفاق جلوگیری کنیم؟
برای پیشگرمایش پرتافیلتر نیاز نیست کار خاصی انجام دهیم؛ کافی است در ابتدای شیفت کاریمان، یا پیش از انجام عصارهگیری در خانه، پرتافیلتر را روی هدگروپ ببندیم تا به آهستگی گرم شود و به دمای مطلوب برسد.

اگر زمان کافی برای پیشگرمایش آهسته نداشته باشیم، میتوانیم پرتافیلتر خالی از قهوه را ببندیم و کلید عصارهگیری را بفشاریم. در چند ثانیه، پرتافیلتر به دمای مطلوب آمادهی عصارهگیری میرسد.
پیشگرمایش پرتافیلتر عملی ساده، اما مهم است. هر عنصری که ثبات دمایی آب را در عبور از پاک قهوه به خطر بیندازد، استخراج مواد جامد لازم برای یک اسپرسوی مطلوب و متعادل را تحت تاثیر قرار میدهد و نتیجهی طعمی فنجان را از کنترل ما خارج میکند.
با رعایت این نکات ساده اما مؤثر، میتوان کیفیت اسپرسو را بهطور قابلتوجهی بهبود بخشید و تجربهای لذتبخشتر برای مشتریان فراهم کرد.
دیدگاهتان را بنویسید