درباره ما

برشته‌کاری درخت قرمز به ”ریشه‌ها“ فکر می‌کند.

رسالت برشته‌کاری ”درخت قرمز“ حمایت از محیط زیست و کمک به ارکان زنجیره‌ی تامین قهوه و همچنین ادای عادلانه‌ی حق کشاورزان قهوه‌ست. برشته‌کاری درخت قرمز در مشهد پایه‌گذاری شده و اساس فعالیت خودش رو احیای کامل کیفیت قهوه و رسوندن قهوه با بهترین کیفیت به مخاطبینش قرار داده.
ما معتقدیم هر پدیده‌ای، جوهره‌ای برای پدید اومدن داشته; و ریشه باعث ”پایداری“ و ”ثبات“ اون می‌شه.

امیدواریم که فعالیت‌های ما، اثری هرچند کوچک بر پرداخت قهوه‌ی با‌کیفیت، حمایت از حقوق کشاورزان و حفاظت از محیط زیست داشته باشه.

با همکاران تیم ردتری آشنا شوید

هومن بخت‌آور
موسس – عضو تیم کنترل کیفیت

ایشان یکی از موسسین مجموعه و همچنین مسول خرید دانه های انتخاب شده از خاستگاه های مورد نظر برشته کاری رد تری هستند.تجربیات هومن برای مجموعه ما ارزشمند و راه گشاست.

حامد ثامنی‌پور
موسس – مدیر کارگاه برشته‌کاری

ایشان مدیر کارگاه برشته کاری ردتری و مسئول هماهنگ کننده بین اعضای تیم میباشد، وی همچنین با بیش از ۲۰سال تجربه در صنعت قهوه و کافه داری مشاوری ارزشمند در بخش فروش محصولات ما هستند.

مرتضی باقرپناه
موسس-مدیریت و برنامه ریز برشته‌کاری

ایشان دانش آموخته برشته کاری قهوه از انجمن تخصصی قهوه امریکا است و همچنین نفر اول مسابقات باریستا ایران در سال ۲۰۱۸ می باشد.

مجتبی عارفی
موسس-بخش مالی

ایشان یکی از موسسین و همچنین مدیر بخش مالی مجموعه هستند که وظیفه مهم استراتژی های مالی تیم را بر عهده دارند و با بیش از ۱۳ سال سابقه در صنعت قهوه تیم رد تری را همراهی می‌کنند وی همچنین مدرس و داور مسابقات بارتندینگ ایران است.

آرش محمودی
برشته کار

ایشان مسولیت برشته کاری محصولات رد تری را به عهده دارد و نقش اساسی در ارائه محصولات مارا دارد، آرش دانش آموخته رشته برشته کاری قهوه می باشد و همچنین سالها تجربه در این زمینه دارد.او موفق به کسب مقام چهارم مسابقات ملی کاپ تیستر ایران نیز شده است.

امیر ارباب
بخش مدیا

او دانش آموخته رشته ی عکاسیست. عکاسی و فیلم برداری مجموعه رد تری به عهده ی ایشان است، او همچنین تمامی هماهنگی های مدیا در وبسایت و پیج اینستاگرام را انجام می‌دهد.

فرید نبی‌خواه
مدیریت هنری

ایشان دانش آموخته رشته گرافیک است و مسولیت طراحی بسته‌بندی‌ها، سوشال مدیا و… را بر عهده دارد.

فرامرز ظهیری
بخش فروش

ایشان سابقه طولانی در حرفه ی باریستایی داشته و فردی توان مند در دانش عصاره گیری قهوه است و همچنین مسولیت بخش فروش و پیشتیبانی محصولات مارا نیز به عهده دارد.