قهوه‌ی لاکلودیا

تومان1.240.000

لاکلودیا یک بخش کوچک در منطقه پیندامو در شمال کائوکا است. تولیدکنندگان در این منطقه گیلاس‌ها را از ۵ مزرعه کوچک خریداری می‌‌کنند که آن‌ها را به یکی از مراکز خود باز می‌گرداند. مراکز فرآوری که در آن می‌توانند کل فرآیند را کنترل کنند. قهوه‌ها در ابتدا به روش طبیعی و سپس ۴۸ ساعت در مخازن مخصوص در دمای ۲۸ درجه سلسیوس تخمیر را تجربه می‌کنند و درنهایت با روش پارابولیک پس از ۱۶ ساعت توقف تخمیر قهوه‌هارا به رطوبت ۱۱ درصد می‌رساند.

دسته‌بندی: