سبد خریدتان در حال حاضر خالی است!
قهوهی لاکلودیا
تومان1.240.000
لاکلودیا یک بخش کوچک در منطقه پیندامو در شمال کائوکا است. تولیدکنندگان در این منطقه گیلاسها را از ۵ مزرعه کوچک خریداری میکنند که آنها را به یکی از مراکز خود باز میگرداند. مراکز فرآوری که در آن میتوانند کل فرآیند را کنترل کنند. قهوهها در ابتدا به روش طبیعی و سپس ۴۸ ساعت در مخازن مخصوص در دمای ۲۸ درجه سلسیوس تخمیر را تجربه میکنند و درنهایت با روش پارابولیک پس از ۱۶ ساعت توقف تخمیر قهوههارا به رطوبت ۱۱ درصد میرساند.
دستهبندی: قهوههای تکخاستگاه
محصولات مرتبط
-
دمنوش کاسکارا
تومان1.125.000 -
قهوهی آرژن(۷۰٪ عربیکا)
تومان360.000 – تومان1.350.000 -
قهوهی افرا
تومان1.070.000