رفتن به محتوا
برشته‌کاری ردتری

سبد خریدتان در حال حاضر خالی است!

  • فروشگاه
  • لیست قیمت
  • مجله قهوه
  • درباره ما
  • تماس با ما

نوشته شده توسط

در

MailPoet Page

[mailpoet_page]

نوشته‌های بیشتر

  • دما؛ متغیری حیاتی در عصاره‌گیری اسپرسو و دم‌آوری

    خرداد ۷, ۱۴۰۴
  • “هر قهوه را بهتر است به چه شکلی دم کرد؟”

    خرداد ۵, ۱۴۰۴
  • آیا تغییر درجه‌ی آسیاب باید اولین متغیر ما در کالیبریشن اسپرسو باشد؟

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
  • کشف ذائقه‌ی شخصی در قهوه‌نوشی؛ از سلیقه تا دانش

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

  • Instagram
  • WhatsApp
  • Telegram

ارسال سفارشات

برای شهر مشهد طی ساعات ۱۴ الی ۱۶ در روز‌های شنبه تا پنج‌شنبه انجام می‌پذیرد.
و شهرستان‌ها فقط در روزهای شنبه و سه‌شنبه انجام می‌پذیرد.

سفارشات به شهرستان توسط تیپاکس انجام‌ می‌شود.
و هزینه‌ی ارسال‌ به عهده مشتری می‌باشد.

آدرس

ایران، مشهد، بعثت ۱۱، دفتر برشته کاری درخت قرمز

ساعت پاسخگویی

شنبه تا پنجشنبه طی ساعات ۸ الی ۱۶
۰۹۱۵۲۶۱۳۷۳۹

تمامی حقوق این سایت برای گروه برشته‌کاری ردتری می‌باشد.

طراحی استودیو بکر

  • لیست قیمت
  • درباره ما
  • تماس با ما