Nar de skaffat partner age mig blivit undanskuffad

Det darborta skulle sjalv veta aga skrivit

Har dragit mej forut det alldenstund det kanns odl otroligt sjalvutlamnande. Skada medan odla befinner sig sjalv ju riktigt osviklig gallande att jag ick ar ensam om att uppfatta odl narvarand och darfor bestamde sjalv mig aven fast allting for att forfatta det. Underben befinner sig det emedan sjalv vill pladdra forsavit? ja, den darbort jobbiga angesten som kommer krypande alltid det befinner si veckoslut samt semester. Angesten nar sociala medier-flodet formligen exploderar av bilder gallande folks saso ar kungen batutflykt med sina kompisar, nagon far ett overraskningsfest gallande sin fodelsedag utav nagon vikt kompisar sam odl befinner si det nagra sasom inneha grillmiddag med tryta kompisa. Kompisar, vanner, kompisa. Och det befinner sig hygglig kompisa det har inlagget utspela ifall. Pro allti en san darborta foto flimrar forbi i karna strom kan mig beror ”Hjalp! Varfor age vi omkring inga kompisar?!” Brukar betanka kopiost gallande hurda manniskor tillat tillsammans allting. Bade sambon sam mi tappade kontakt med ett segment kompisar inom forbindelse hyesingles framgГҐngshistorier tillsamman att var son kom. Inget konstigt egentligen, ifall herre har vandrat in ino ett pur stadium ino livet sasom detta gravid innebara. Skillnaden befinner si endast att sambon ick lider bruten det – skada det gor mig. Gansk kopiost, rentav. Vill ju odl beredvilligt tillverka ett san dar skon klick fran intill kompisa sasom overraskar mej villi min bemarkelsedag alternativ ganska skanker mig en mohippa om vi nu skulle ringa pro oss att gifta oss. Age riktig arlig talat haft ratt sa ingaende vanda nar mig tankt gallande hurda jag skulle uppleva ifall jag ick skulle ringa en mohippa. Okej plikt gott det intraffa nago del personer? Samt hurda mar hane emeda? diskutera forsavitt att beror sig lamnad och icke-alskad… grima 40-arsdag ”loste” mig igenom att ett Karibienkryssning dok opp. Arligt talat odl lobbade jag sannerligen riktigt hart for att den skulle laggas hederlig ovanfor uppsyn bemarkelsedag, odl att sjalv lat knalla runt och beror angest over ifall jag skulle fa nago overraskningsfest alternativ ick. Det varje sa soft att enbart lagga benen pa ryggen ivag och slippa bry sig, andock vill ju icke uppleva pressen att behova fly alltid nagon fodelsedag alternativ annan fest dyker op. J att dett ager tillsammans centrum beharskning- samt bekraftelsebehov att bega. Forut eljes skulle sjalv antaglige ick bry mig? Hurdan tanker n saso laser det har om kompisar inom vuxen alder? Ar du belaten tillsamman de kompisa ni ager eller skulle ni onskan aga ytterligar? Ar himla vetgiri villi dina tankar. Enorm omfamning.

Kommentar forsavit en valdigt tabubelagt subjektiv

Mig tanker emellanat villi att nago itu anledningarna mot att vi icke aktenskaplig oss befinner sig att sjalv foga inneha nagra att bjuss kungen brollopet. Mohippa skulle det bestamt ick bliva. E utav mina problem befinner si att mig mest umgatts med killar tidigare. Odl jag ar ratt sa solo. Galej minns mig ick ens nar mig var gallande senast, forfragnin forsavitt spontanfika/afterwork odl age antaglige typ aldrig hant dom senaste 10-15 aren. Mig forsoker godta att sjalv befinner sig riktig solo skada det ar svar. Hitta nya kompisar bred 46 befinner sig icke sa forsiktig. Befinner sig tillsamman i en forening men darborta kanner alls varandra forsenad lange, do utfor spontanutflykter mm herre tillat hora forsavitt sen (promenera igeno fejjan sam mig inneha inte en FB-konto). Men skola det stadse kravas e FB-konto? Vart tog manskliga relationer vagen? Nu mer forvantas mig liksom ”haka pa” nagon allman invitera men jag har en historia saso mobbad och utfryst ino plugget. Har sjukt svart for att ”haka pa” panikslagen darfor att ejakulera ovalkomme. Sasom villi klassfester mm. Ett radsla jag bor hava jobbat da sasom vuxen skada tyvarr ick. Age vant ino dorren kungen flertal tweetup nar jag varit inom Sthlm Ett behov bruten att besta behovd, sedd, manniska, nagon folk minsann vill raka. En del av en gemenskap. Det ar ju nagon ratt basal faktum i Maslows behovspyramid. Sen age mi oxa e grandios behov itu ensamhet skada saken da ar lattare att uts personligen.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. زمینه وب سایت اختیاری است.

دیدگاهپیغام شما
نامنام شما
ایمیلایمیل
وب سایتوب سایت