قهوه‌ی هاماشو ویلیج

تومان۹۶۰.۰۰۰

منطقه: Yirgachefe, Daye Bensa
گونه: 74158
فرآوری: Natural Anaerobic
ارتفاع کشت: 2250 – 2100 متر از سطح دریا
طعم یاد ها: چای سیاه، مرکبات، هلو، هندوانه
وزن بسته: 200 گرم

کمپانی “دایه بنسا” بیش از ۷۰ ایستگاه شستشو و تخمیر را در ناحیه‌ی بنسا و منطقه‌ی یرگاشف مدیریت می‌کند. یکی از مشهورترین مناطق کشت قهوه در بنسا، روستای هاماشو است که به واسطه‌ی ارتفاع بالا از سطح دریا و خاک غنی، به کیفیت طعمی بالا در قهوه شناخته شده است.
این قهوه با فرآوری تخمیر بی‌هوازی، علاوه بر پیچیدگی طعمی خاص قهوه‌های یرگاشف، شفافیتی دلپذیر در فنجان به ارمغان آورده است.

دسته‌بندی:

محصولات مرتبط