قهوه‌ی سانتاماریا

تومان۹۵۰.۰۰۰

منطقه: San Jose
گونه: Caturra, Villasarchi
فرآوری: Black Honey
ارتفاع کشت: 2000 – 1800 متر از سطح دریا
طعم یاد ها: ملون، آلبالو، مغزها، استار فروت، کره و انگور تیره
وزن بسته: 200 گرم

ایالت سان‌خوزه در کشور کاستاریکا، در سال‌های اخیر به واسطه‌ی سرمایه‌گذاری چشمگیر و کار تحقیقی خلاقانه‌ی کمپانی کو-اوپدوتا در فرآوری‌های عسلی، به خاستگاهی پرطرفدار در بین علاقمندان قهوه‌ی تخصصی تبدیل شده است.
روستای سانتا ماریا د دوتا به واسطه‌ی آب و هوای خنک کوهستانی، خاک آتشفشانی و ارتفاع بالا از سطح دریا، منطقه‌ای ایده‌آل برای کشت قهوه‌های تخصصی کاستاریکا به شمار می‌رود.
فرآوری بلک هانی، به شیرینی زیاد در عین پیچیدگی و وضوح طعمی در این قهوه انجامیده است.

دسته‌بندی:

محصولات مرتبط